Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Καλλιτεχνικός απολογισμός σχ. έτους 2011-201

(τμήμα Βρεοφονηπιοκομίας του 3ου ΕΠΑ.Λ. ΒΟΛΟΥ)Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2011-2012 βραβεύτηκαν από το Δήμο Βόλου, δράσεις του Σχολείου μας: Πρώτη δράση, βράβευση για «την κοινωνική προσφορά» του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του 3ου ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ. Δεύτερη δράση, για τη συμμετοχή του τμήματος «στην παρουσίαση μαθητικών εντύπων».Τέλος, βράβευση του μαθητή Τσιπή Γεωργάκη για το γκράφιτι στην είσοδο του σχολείου μας.

Τελειώνει άλλη μια σχολική χρονιά…Μια χρονιά συνεργασίας και εθελοντικής προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης, σε δρώμενα του Δήμου μας. Μια χρονιά με βραβεύσεις και επιτυχίες. Βραβεύσεις από το Δήμο Βόλου για την κοινωνική προσφορά του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του 3ου ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ σε χώρους όπως Νηπιαγωγεία, Ορφανοτροφείο Βόλου και βράβευση για τη συμμετοχή του στην «Παρουσίαση Μαθητικών εντύπων 2012». Παρουσίαση θεατρικής παράστασης από τους μαθητές του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας για τα παιδιά του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και Ορφανοτροφείου Βόλου. Επίσης βράβευση και για το «Στολίδι – γκράφιτι» στην είσοδο του Σχολείου μας από το μαθητή Γεωργάκη Τσίπη διαχρονικό μήνυμα για τους σημερινούς εφήβους. Βραβεύσεις και επιτυχίες να έχετε παιδιά πάντα στη ζωή σας!

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του 3ου ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οριστικοί πίνακες κατάταξης Μαθητείας Δ Φάσης

Ειδικότητα Βοηθών Νοσηλευτών Ειδικότητα Τεχνικού Φυτικής Παραγωγής Οι εγγραφές των μαθητευομένων για την Δ Φάση μαθητείας θα γίν...