Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου στις 5 Οκτωβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών. Οι μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων της ειδικότητας «Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων»  δημιούργησαν  μία μεγάλη αφίσα πάνω στην οποία ο καθένας ξεχωριστά τοποθέτησε μία κάρτα δικής του έμπνευσης με παραλήπτες τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.
Το θέμα της ιδιαίτερης  αυτής προσπάθειας ήταν «Θέλουμε να σας πούμε….» και έγινε με σκοπό να τιμηθούν οι άνθρωποι που καθημερινά συνεργάζονται και εργάζονται για το μέλλον των παιδιών. Η συγκίνηση και η χαρά για την αναγνώριση του εκπαιδευτικού έργου ήταν έκδηλες και η ικανοποίηση όλων τεράστια.  

Ένα απόσταγμα από τις ευχές που καταγράφηκαν είναι τα παρακάτω:
«Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου έχετε χαρίσει»
« Να είστε πάντα καλά, να κάνετε τα παιδιά χαρούμενα και να είστε πάντα κοντά μας»
«Αγάπη- Σεβασμός, Ελευθερία- Αλληλεγγύη»
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές για τις γνώσεις που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια»
«Καλή συνέχεια με υπομονή και πολύ πολύ αγάπη»
«Είμαστε παιδιά. Είσαστε και εσείς. Θυμηθείτε. Σκεφτείτε σαν εμάς, και στη θέση μας για λίγο μπείτε και όλα μεταξύ μας θα γίνουν καλύτερα»
«Συνεχίστε … έτσι η εκπαίδευση είναι το Α και το Ω»
«Να είμαστε καταρχήν φίλοι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον…. Κουράγιο»
«Έχουμε ανάγκη την αγάπη, την κατανόηση και την υπομονή σας. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Σταθείτε πλάι μας»
«Πάντα όλοι οι εκπαιδευτικοί να είναι τόσο ευδιάθετοι»
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας καθοδηγούν από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία»
«Εκπαίδευση, γνώση, μόρφωση αγωγή, παιδεία: λέξεις που καθορίζουν το μέλλον και τις προσωπικότητες της κοινωνίας. Όλες εξαρτημένες από ένα άτομο : το ΔΑΣΚΑΛΟ. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας και την προσπάθεια σας να μας κάνετε καλύτερους…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οριστικοί πίνακες κατάταξης Μαθητείας Δ Φάσης

Ειδικότητα Βοηθών Νοσηλευτών Ειδικότητα Τεχνικού Φυτικής Παραγωγής Οι εγγραφές των μαθητευομένων για την Δ Φάση μαθητείας θα γίν...