Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη


Yλοποίηση Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Β’ Επιπέδου, στο πλαίσιο της 1ης Επιμορφωτικής Περιόδου της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013).

Το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου έχει πιστοποιηθεί ως ΚΣΕ Β' επιπέδου και θα υλοποιήσει δυο προγράμματα β' επιπέδου για Νηπιαγωγούς - Δασκάλους (ΠΕ60-70) καθώς και για Μαθηματικούς (ΠΕ03).

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (17:00 - 20:00) και Τρίτη και Πέμπτη (17:00 - 20:00).

Συντονιστής των προγραμμάτων είναι ο Νικόλαος Μπαμπανίκος (Διευθυντής) και τεχνικοί υπέυθυνοι των προγραμμάτων είναι οι κ. Νεοχωρίτου Δέσποινα και ο κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης (Καθηγητές Πληροφορικής 3ου ΕΠΑΛ Βόλου)

Περισσότερες Πληροφορίες:

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Οριστικοί πίνακες κατάταξης Μαθητείας Δ Φάσης

Ειδικότητα Βοηθών Νοσηλευτών Ειδικότητα Τεχνικού Φυτικής Παραγωγής Οι εγγραφές των μαθητευομένων για την Δ Φάση μαθητείας θα γίν...